Skip to main content

Videobellen met Sinterklaas bij u thuis!

Geen bezoek aan huis, maar wel de Sint in jouw huiskamer? Videobellen met Sinterklaas biedt een leuke uitkomst. Op een afgesproken moment ontmoet je live(!) de echte Sinterklaas vanaf zijn kasteel in Nederland. In een gezellig videogesprek zingen we liedjes en weet Sinterklaas leuke anekdotes te vertellen over de kijkers.

HOE WERKT HET?

1

Online een afspraak maken

Via ons boekingssysteem maak je heel eenvoudig online jouw afspraak met Sinterklaas. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, is de boeking bevestigd.
2

Informatie voor Sinterklaas

Nadat u de boeking heeft geplaatst, ontvangt u van ons een mail met een online formulier. Hierin controleren wij uw gegevens. Daarnaast kunt u in dit formulier informatie over uw kinderen achterlaten. Heeft u cadeautjes voor de kinderen? Geef in dit formulier aan waar de cadeautjes staan. Daar zal Sinterklaas tijdens het videobellen op inspelen.
3

Installeer Skype

Zorg dat u ruim voor de video afspraak Skype heeft geïnstalleerd. Dit is een gratis programma. Ook adviseren wij voorafgaand aan de call uw microfoon en camera te testen, zodat u tijdens de call niet verrassingen komt te staan.
4

Ontvang een SMS van Sint en start de call

Een uur voorafgaand aan de call ontvangt u een SMS van de Sint als friendly reminder op de afspraak. Zijn er na de call cadeautjes voor de kinderen? Zet de zak dan klaar op de door u aangegeven locatie, zodat Sint hier aan het einde van de call naar kan verwijzen.

Tips & Tricks

In onze blog lees je tips en good-to-know’s voor het het organiseren van een sinterklaasfeest op je bedrijf. Van Sint inhuren tot afspeellijsten.

Lees onze blog
sinterklaasshow-sinterklaasquiz-Sint&Friends-Kidsquiz

Sint & Friends Live

De leukste all-in sinterklaasshow met solo-presentator!

Meer informatie
Tips bezoek van Sinterklaas sinterklaasfeest op een bedrijf

Sint & 2 Pieten

Een bezoek van Sinterklaas aan jouw bedrijfsfeest, in een winkel(centrum) of op een evenement. 

Meer informatie

Sint & Friends Liveband

De leukste all-in sinterklaasshow met liveband! 

Meer informatie

Volg ons op Social Media!

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00