Skip to main content

Sinterklaas intocht organiseren: 5 x leuke invullingen

Het organiseren van een sinterklaasintocht is een grote klus. Ook kan het een uitdaging zijn om ieder jaar weer iets nieuws te bedenken. In deze blog lees je 5 leuke invullingen voor jouw sinterklaasintocht.

sinterklaas intocht organiseren
In 2023 organiseerden wij het entertainment programma van de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn. Sinterklaas werd muzikaal ontvangen door honderden kinderen en de Sint & Friends Liveband.
  • Al meer dan 10 sinterklaasintochten geprogrammeerd
  • Unieke acts & shows beschikbaar 
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Veilig en betrouwbaar: gecertificeerde organisatie

1. Een sinterklaas intocht organiseren met het paard van Sinterklaas

Een sinterklaas intocht organiseren kent risico’s. Zeker wanneer een echt levend paard wordt ingezet. Ons paardje Ozosnel is een pop die tot leven wordt gebracht door een professionele zingende poppenspeler. Ozosnel zingt vrolijke liedjes, gaat op de foto met bezoekers en natuurlijk kunnen kinderen volop met hem knuffelen.

2. Een sinterklaas intocht met een podiumshow van de Sint & Friends Liveband

Bij het organiseren van een sinterklaasintocht is een pakkend podiumprogramma heel belangrijk. De Sint & Friends Liveband biedt een complete intochtshow met een voorprogramma en een programma met Sinterklaas van in totaal 60 minuten. Deze professionele liveband speelt de klinkers uit het plein: een feest voor jong & oud. Klassieke sinterklaasliedjes worden afgewisseld met (peper)Nootgeval, Think (Sint!) en Oya Lélé.

3. Haven- en/of podiumprogramma met de presentator & show van Sint & Friends

Sint & Friends biedt naast de liveband ook een meer toegankelijke show met hun sinterklaas intochtshow ‘De Sint & Pieten Warming-Up’. Het gelijknamige liedje werd al meer dan 100.000 keer beluisterd en vormt de basis voor deze energieke sinterklaasintocht show. Samen met de presentator van Sint & Friends maken we ons klaar voor de komst van Sinterklaas. De vlotte show met humor kenmerkt zich door veel dans en interactie. Stilstaan behoort niet tot de mogelijkheden!

4. Een intocht organiseren met een promotievideo voorafgaand

In de voorbereidingen naar de sinterklaasintocht is het leuk om jouw dorp of stad te verrassen. Dat doe je bijvoorbeeld met een te gekke promotievideo. Wij hebben al diverse promovideo’s geproduceerd voor verschillende sinterklaasintochten in Nederland.

Belangrijk: de video stamt uit 2017 toen de figuur Piet nog een ander uiterlijk had. De video is toch onderdeel van deze blog om een indruk te geven van de filmkwaliteit.

5. Een totaalpakket voor jouw intocht

Wij denken graag met je mee om een compleet programma in te richten voor de intocht van Sinterklaas in jouw stad, dorp of winkelgebied. Van het design van de posters t/m het afscheidslied: wij hebben alles in huis om de sinterklaasintocht te laten slagen.

De intocht van Sinterklaas professioneel geregeld.

Of het nu een gaat om een klein onderdeel of het hele programma; ons team maakt van iedere intocht van Sinterklaas een onvergetelijke happening. Met een vlot programma, een getalenteerde en goed geklede Sinterklaas en vrolijke Pieten verzorgen wij al sinds 2011 sinterklaasintochten door heel Nederland. Ons enthousiaste team heeft oog voor detail, houdt van heldere afspraken en het belangrijkste: we houden van het sinterklaasfeest. Die liefde delen we graag met onze opdrachtgevers. 

LATEN WE KENNISMAKEN

De intocht van Sinterklaas onvergetelijk maken? Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan. Wij denken graag met je mee om ook dit jaar een fantastische intocht neer te zetten in jouw stad of dorp. Neem contact met ons op via 085 – 06 07 555 of mail naar info@boekdesint.nl.

Over de auteur

Bas van den Brink

In 2011 startte Bas met Boekdesint.nl. Inmiddels is Boek de Sint uitgegroeid tot een landelijk opererende sinterklaasorganisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Jaarlijks verzorgt Bas met zijn gepassioneerde team meer dan 80 moderne sinterklaasfeesten bij grote én kleinere organisaties.

Tips
maart 24, 2024

De intocht van Sinterklaas organiseren? 5 tips!

Sinterklaas intocht organiseren: 5 x leuke invullingen Het organiseren van een sinterklaasintocht is een grote klus. Ook kan het een uitdaging zijn om ieder jaar weer iets nieuws te bedenken.…
CasesComplete eventsEventstylingJochemSchminkenTroon
februari 21, 2024

Complete eventproductie: het sinterklaasfestival

Het Grote Sinterklaasfestival van Centraal Beheer Een sinterklaasfestival met theater, activiteiten, pepernoten, warme chocolademelk en heel veel blije koppies. In opdracht van Centraal Beheer verzorgden wij voor het tweede jaar…
CasesDigitaal
februari 21, 2024

TV Sinterklaascommercial van HEMA

Sinterklaascommercial van HEMA Voor de sinterklaascommercial van HEMA waren wij verantwoordelijk voor Sinterklaas en zijn Pieten. Dat onderdeel regelden wij van A tot Z, zodat de productie zich op andere…

Invulling nodig voor jouw sinterklaasfeest?

  • Sint, Pieten en entertainment van top kwaliteit
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Heldere afspraken zonder verrassingen
  • Veilig en betrouwbaar: gecertificeerde organisatie
Offerte aanvragen

Voor vragen, opties of boekingen bel of whatsapp naar 085 – 06 07 555

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials