Skip to main content

Een online sinterklaasfeest: tips & inspiratie voor 2021

Door de uitbraak van het coronavirus werd het online sinterklaasfeest geintroduceerd. Ineens werd het mogelijk om Sinterklaas tegen te komen in een online meeting. Of keek je samen met je kinderen vanuit huis naar een livestream met na afloop een zak vol cadeautjes bij de voordeur. Het was even wennen voor de goede oude Sint, maar het bleek een groot succes. De online sinterklaasshows blijven wij dan ook graag in 2021 aanbieden.

In dit artikel lees je tips en inspiratie om jouw online sinterklaasfeest in 2021 onvergetelijk te maken. In dit artikel lees je de vijf meest gekozen online sinterklaasfeest mogelijkheden. Deze online sinterklaasshows zijn voor alle doelgroepen in te richten: voor zowel kinderen, kinderen en ouders of enkel collega’s. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Over deze foto: in 2020 kregen wij een landelijk podium om te vertellen over de mogelijkheden van een online sinterklaasfeest bij o.a. NOS, Eenvandaag, Radio 1, 100% NL, Trouw, AD en Het Parool.
  • Een professionele Sinterklaas op jouw locatie
  • Unieke online & fysieke sinterklaasprogramma’s
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Een reactie binnen 24 uur
  • Al 10 jaar veilig en betrouwbaar: gecertificeerde organisatie

1. Sinterklaas in een conference call met kinderen & ouders

WebEx, Zoom, Google Hangouts of Teams: Sinterklaas is van alle markten thuis. Via een conference call maken Sint & Piet er samen met de kinderen en jouw collega’s een onvergetelijk feest van. Wie tovert als eerste een chocolade letter voor de webcam? En wie transformeert z’n moeder het snelst tot Sinterklaas? Wat de invulling ook is: samen met jou bereiden we dit online bezoek voor en maken we er samen een unieke en leuke happening van. 

Ook geschikt zonder kinderen

Als je jouw team, klant of afdeling écht heel blij wil maken, hebben we nog een idee wat we met je willen delen. Het is een grote verrassing als ineens Sinterklaas toegang vraagt tot de wekelijkse online meeting met jouw team, klant of afdeling. Iedereen wordt blij van Sinterklaas en zéker als hij geloofwaardig wordt neergezet. Dit online verrassingsbezoek wordt ingevuld met een pakkend programma. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een gedicht namens de directie, een vriendelijke doch kritische speech of laat Sint een aantal leuke anekdotes benoemen over de aanwezigen.

2. Een online sinterklaasfeest met een unieke livestream

Deze online sinterklaasshow draagt de naam: de Sint & Friends KidsQuizLive!. De show duurt 45 minuten en is voor jouw gasten via een afgeschermde link live te volgen. Met professionele acteurs en een bomvol programma is dit een vrolijke, humoristische en heel gezellige sinterklaasshow waarmee je als gezin actief zal meespelen. Tegen een meerprijs is een maatwerk variant mogelijk.

Inclusief opnames bij jouw organisatie

Wil je de standaard show een upgrade geven met maatwerk elementen? Dat is mogelijk. Hierbij kan je denken aan opnames op jouw locatie, een logo in de stream of zelfs complete interactieve cadeaupakketten die naadloos aansluiten op de show. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

3. Een videoboodschap op maat van Sinterklaas

Een videoboodschap van Sinterklaas voor jouw medewerkers en hun kinderen is een sprookje om weg te geven. Het is een heel toegankelijke manier om ook dit jaar kinderen en medewerkers het sinterklaasgevoel mee te geven. Voor deze videoboodschap werken we met een script die we op basis van jouw wensen fine-tunen, waarmee het een unieke videoboodschap wordt voor jouw organisatie. 

4. Een video uitnodiging van Sinterklaas

online sinterklaasfeest vieren

Jouw online sinterklaasfeest wordt extra bijzonder met een uitnodiging van Sinterklaas zelf. Dit maakt de sinterklaasbeleving rondom jouw online sinterklaasfeest voor zowel de kinderen als hun ouders nog groter. In deze sfeervolle video vertelt Sinterklaas hoe veel zin hij heeft in het feest van jouw organisatie, noemt hij de datum en het tijdstip en weet hij natuurlijk al een leuke anekdote te vertellen over jouw organisatie. De video is eenvoudig te delen via de kanalen van jouw organisatie. 

Ook te combineren met een live sinterklaasfeest

Gaat jouw organisatie dit jaar voor een live sinterklaasfeest? Ook dan is de online video uitnodiging van Sinterklaas een gave toevoeging voor jouw sinterklaasfeest.

5. Een corporate sinterklaasserie voor jouw organisatie

Een corporate sinterklaasserie zien we steeds meer bij onze opdrachtgevers. De corporate sinterklaasserie is een maatwerk project waarbij we samen starten aan de tekentafel. Je kunt denken aan een twee-, drie- of zelfs 12-delige videoserie waarin jouw organisatie de hoofdrol speelt. Indien gewenst zijn er ook rollen te verdelen over de medewerkers. Ons creatieve team gaat graag met jou aan de slag om tot een unieke, leuke en vooral impactvolle sinterklaasserie te komen.

Ook te combineren met een live sinterklaasfeest

Kiest jouw organisatie dit jaar voor een live sinterklaasfeest? Je zou kunnen overwegen om het live sinterklaasfeest uit te breiden met een aantal spannende video’s vooraf. In een spannend verhaal voorafgaand aan het feest beleeft Sinterklaas een spannend avontuur. Maar alles komt goed: op het live sinterklaasfeest van jouw organisatie.

Met liefde & professionaliteit een top online sinterklaasfeest

Of het nu een live event is of een online sinterklaasfeest; ons team maakt van ieder sinterklaasfeest een onvergetelijke happening. Met een vlot programma, een getalenteerde en goed geklede Sinterklaas en vrolijke Pieten verzorgen wij al meer dan 10 jaar sinterklaasfeesten voor grote en kleine organisaties door heel Nederland. Ons jonge en enthousiaste team heeft oog voor detail, houdt van heldere afspraken en het belangrijkste: we houden van het sinterklaasfeest. Die liefde delen we graag met onze opdrachtgevers. 

“Trek maar aan mijn baard. Dan zeg ik au.” – Sinterklaas 2020

Ons doel is binnen ieder project jong en oud te laten genieten van het mooiste sprookje wat er is. Op een zo ‘echt’ mogelijke manier. Met sterke acteurs, perfecte looks en professioneel entertainment. Zodat iedereen die ook maar even getwijfeld heeft nu zeker weet met de echte te maken te hebben.

Moet jouw sinterklaasfeest écht kloppen? Dan kijken wij uit naar een mooie samenwerking. Wij zijn werkzaam voor kleine en grotere organisaties door heel Nederland en België. Online zijn we wereldwijd actief voor Nederlanders in het buitenland.

LATEN WE KENNISMAKEN

Enkele reacties van onze opdrachtgevers

Wow! What a livestream party! The highlight of the year! Our kids enjoyed very much and so the parents!!!

C. SalmannSodastream

Uitstekend geholpen, goed contact. Filmpje is professioneel en mooi geworden met prima acteerspel van een Engels sprekende Sint.

F. BoomsmaCapgemini

We hebben met kinderen en collega's dit jaar gekozen voor de livestream van Boekdesint.nl. Wat een geweldig sinterklaasfeest!

M. SchipperGrandvision Benelux

Dit is een fantastische manier om de kinderen van onze TNO collega's een Sinterklaasfeest voor te schotelen met na afloop een leuk cadeautje. Dikke pluim!!!

P. JellemaTNO

Het Sinterklaasfeest was een groot succes! Het was een leuke afwisseling van muziek, dansen, zingen en een gave quiz. De kinderen waren allemaal enthousiast en hadden vanaf begin tot eind de volle aandacht.

Y. van BusschbachManutan

Wij hebben Boek de Sint ingehuurd voor ons online sinterklaasfeest en zijn zeer tevreden; het programma was erg leuk en ze hebben het heel professioneel aangepakt.

A. MaasInterfood

Wil je meer tips of ben je benieuwd wat Boek de Sint voor jou kan betekenen? Wij denken graag met je mee om er zowel online als live een onvergetelijk sinterklaasfeest van te maken. Ga naar www.boekdesint.nl/blog/, mail naar info@boekdesint.nl of bel ons op 085 – 06 07 555.

Over de auteur

Bas van den Brink

In 2011 startte Bas met Boekdesint.nl. Inmiddels is Boek de Sint uitgegroeid tot een landelijk opererende sinterklaasorganisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Jaarlijks verzorgt Bas met zijn gepassioneerde team meer dan 80 moderne sinterklaasfeesten bij grote én kleinere organisaties.

Tips
maart 24, 2024

De intocht van Sinterklaas organiseren? 5 tips!

Sinterklaas intocht organiseren: 5 x leuke invullingen Het organiseren van een sinterklaasintocht is een grote klus. Ook kan het een uitdaging zijn om ieder jaar weer iets nieuws te bedenken.…
CasesComplete eventsEventstylingJochemSchminkenTroon
februari 21, 2024

Complete eventproductie: het sinterklaasfestival

Het Grote Sinterklaasfestival van Centraal Beheer Een sinterklaasfestival met theater, activiteiten, pepernoten, warme chocolademelk en heel veel blije koppies. In opdracht van Centraal Beheer verzorgden wij voor het tweede jaar…
CasesDigitaal
februari 21, 2024

TV Sinterklaascommercial van HEMA

Sinterklaascommercial van HEMA Voor de sinterklaascommercial van HEMA waren wij verantwoordelijk voor Sinterklaas en zijn Pieten. Dat onderdeel regelden wij van A tot Z, zodat de productie zich op andere…

Invulling nodig voor jouw sinterklaasfeest?

  • Sint, Pieten en entertainment van top kwaliteit
  • Wij denken mee in tijden van het coronavirus
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Heldere afspraken zonder verrassingen
  • Veilig en betrouwbaar: gecertificeerde organisatie
Offerte aanvragen

Voor vragen, opties of boekingen bel of whatsapp naar 085 – 06 07 555

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials