Skip to main content

Cadeauservice

Cadeauservice

Sinterklaas cadeauservice

Ontdek de ultieme stressvrije oplossing voor het regelen van Sinterklaas cadeautjes! Met onze handige cadeauservice wordt het organiseren van cadeautjes een eitje. Bespaar kostbare tijd en moeite die normaal gespendeerd wordt aan het verzamelen, bestellen en inpakken van cadeautjes voor alle collega’s. Onze Sinterklaas cadeauservice maakt het proces kinderlijk eenvoudig en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een zorgeloos sinterklaasfeest.

Complete cadeauservice: kiezen, inpakken & leveren

Hoe werkt het? Simpel. Creëer samen met onze Inpakpiet een account en krijg direct toegang tot het online dashboard. Papa’s en mama’s ontvangen een speciale link en code waarmee ze moeiteloos een cadeautje kunnen kiezen uit het ruime assortiment. Wij zorgen ervoor dat het cadeautje met zorg wordt ingepakt, voorzien van een gepersonaliseerd naamlabel, en rechtstreeks wordt afgeleverd op de feestlocatie. Zonder gedoe, geregel of stress.

Een tijdbesparende totaaloplossing voor jouw sinterklaasfeest

Maar onze service gaat verder dan alleen inpakken. Met de mogelijkheid om uitnodigingen en herinneringen te sturen, heb je real-time inzicht in het aantal aanmeldingen voor het Sinterklaasfeest. Voeg persoonlijke anekdotes toe aan elk cadeautje, perfect voor in het Grote Boek van Sinterklaas. Laat Sinterklaas, indien gewenst, deze leuke wetenswaardigheden benoemen bij het uitdelen van de cadeautjes voor een extra magische touch!

Dag cadeaubon, hallo pakje!

Met deze handige tool is een cadeaubon verleden tijd. Met onze cadeauservice neem je niet alleen jezelf, maar ook de papa’s en mama’s werk uit handen. Automatiseer het hele proces van bestellen tot uitdelen en geniet van een stressvrij sinterklaasfeest voor iedereen!

Staak je wildgeraas!

  • Professioneel, snel en eenvoudig geregeld
  • Een tijdbesparende totaaloplossing
  • Ruim aanbod cadeautjes
  • Nu met optionele duurzame verpakking
Offerte aanvragen

Of bel direct 085 – 06 07 555

Je merkt direct dat je te maken hebt met een ervaren club van enthousiaste professionals. Ze weten waar ze het over hebben en denken ook volop mee met jouw uitdagingen. De ingehuurde Sint en Pieten zijn ook echt een aanrader; wat een energie spat er vanaf!

M. MillecamDicoon (2023)

Dit is alweer het 4e jaar dat wij met Boek de Sint samenwerken. En elk jaar is opnieuw een groot feest voor jong en oud.

R. van der WalSSHXL (2023)

Uitstekend geholpen, goed contact. Filmpje is professioneel en mooi geworden met prima acteerspel van een Engels sprekende Sint.

F. BoomsmaCapgemini (2022)

Alles werd uit handen genomen voor een geweldig sinterklaasfeest.

N. van DoornWortell (2022)

De show van Sint & Friends was de perfecte voorbereiding op het bezoek van de Sint. Top Sint & Pieten!

E. van BreeDassault Systèmes (2022)

Wow! What a party! The highlight of the year! Our kids enjoyed very much and so the parents!!!

C. SalmanSodastream (2022)

We hebben nog nooit zo’n goede Sint gehad. Hij heeft interesse in ieder kind en besteed hier veel aandacht aan. Het team is enthousiast, behulpzaam en vriendelijk.

M. MuddeEDM (2022)

Zeer goed gekleed en prima Sint & Pieten.

P. MarcusVattenfall (2022)

Nog nooit zo'n mooie Sinterklaas en goed verklede Pieten gehad, super!!!

J. van TongerenDaikin (2022)

Het was weer een geslaagde middag. We hebben veel positieve reacties gekregen op de sinterklaasshow!

L. DriesSamsung Electronics (2022)

Cases van Sinterklaas

CasesDigitaalJochem
april 11, 2023

Centraal Beheer videoserie met Jochem van Gelder

Videoserie met Jochem van Gelder - Centraal Beheer Al enkele jaren is Jochem van Gelder hét gezicht van interne en externe campagnes van Centraal Beheer. Na een complete videoserie voor…
CasesComplete eventsEventstylingFotoboothKnutselenSchminkenTroon
april 11, 2023

Sinterklaasfeest Oracle – van A tot Z ontzorgd

Sinterklaasfeest Oracle - van A tot Z ontzorgd Het sinterklaasfeest van de Oraclub wordt jaarlijks groots aangepakt. Twee jaar achtereen organiseerden wij dit sinterklaasfeest online, maar dit jaar konden de…
CasesDJ
april 12, 2023

Het Fletcher Sinterklaasarrangement

Fletcher Hotels - 12 hotels, 2 dagen en 16 shows. Kunnen wij! Fletcher Hotels biedt al drie jaar op rij een sinterklaasarrangement aan voor haar gasten. Het gaat in totaal…

Houders van SVVS keurmerk 

Werkzaam in heel Nederland

Hoge kwaliteit acteurs & shows

Gemiddeld klantcijfer: een 9,2

Altijd een gratis online alternatief

Contact opnemen

Ben je nog zoekend of al razend enthousiast? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Klik op de button, vul in wat je weet en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Offerte aanvragen

Maak het compleet

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials