Skip to main content

Theatershows Centraal Beheer

Twee heerlijke theatershows in Theater Orpheus in Apeldoorn organiseerden wij afgelopen jaar in opdracht van Centraal Beheer. Honderden kinderen en hun ouders waren getuige van een spetterende show met de Sint & Friends Liveband, een spannende videoserie en natuurlijk: het bezoek van Sinterklaas. Inpetto Events verzorgde in samenwerking met Jochem van Gelder (met ons label Boekdesint.nl) de totaalproductie van het event inclusief de verhaallijn, casting, productie, regie, decor en de gehele randprogrammering.

Dit is een tussentitel met een quote ofzoiets

In dit evenement waren de volgende acts ingezet. Sinterklaas Jochem van Gelder, de Sinterklaas Fotobooth, de Sint & Friends Liveband, Eventstyling,  Troon van Sinterklaas.

Stap 1: Kies een datum

Het sinterklaasfeest vieren op je werk hoeft niet per se op een zaterdag. Denk bijvoorbeeld eens aan een woensdagmiddag, een vrijdagmiddag (tijdens de vrijmibo bijvoorbeeld) of een zondag. 

Sinterklaas is van zaterdag 18 november t/m zaterdag 5 december 2023 in het land. Dat is een kort sinterklaasjaar t.o.v. vorig jaar. Hierdoor kan het zijn dat er minder shows en hulp-Sinterklazen beschikbaar zijn, omdat er minder weekenden overblijven om het sinterklaasfeest te vieren. Door ons grote aanbod shows en ons uitgebreide acteursteam proberen we dit te ondervangen. Wel raden wij aan de Sint, Pieten en het entertainment in een vroeg stadium te boeken.

Ochtend: 09.30 - 12.00

Voor de early birds! De ochtend is populair op zaterdag en zondag. Zo kunnen jouw gasten de rest van de dag van hun weekend gaan genieten.

Lunch: 12.00 - 14.30

Combineer het sinterklaasfeest bijvoorbeeld met een goed verzorgde lunch voor jouw kleine en grote gasten. Een lunchbuffet van 12.00 tot 12.45 uur gevolgd door een leuk sinterklaasprogramma 90 minuten inclusief sinterklaasbezoek. Perfect voor de uitslapers.

Middag: 13.30 - 16.00

Ideaal op woensdag, zaterdag en zondag. Vooral de zaterdagmiddag is populair en daarom altijd lekker druk. We willen je uitnodigen eens na te denken over een ander tijdslot. Door te variëren blijf je ook verrassend naar je gasten.

Borrel: 15.30 - 18.00

Een ma-, di-, woe-, do- of vrijmibo; een sinterklaasborrel is super gezellig en heeft net even een vernieuwende insteek. Met een gezellig bezoek van Sinterklaas voor de kinderen en eventueel een leuke show. Is de borrel enkel met volwassenen? Sinterklaas komt graag jouw zelfgeschreven kritische gedicht voorlezen aan je medewerkers.

Diner: 17.00 - 19.00

Een sinterklaasfeest ‘by night’. Het is een unieke ervaring voor groot en klein. Laat een heerlijk dinerbuffet komen waarbij Sint en de Pieten even aanhaken. Niet voor het eten, maar wel voor de sfeer. Wij van Boek de Sint zijn fan van sinterklaasfeesten ‘by night’.

Een voorbeeld: vorig jaar heeft een van onze teams samen met kinderen bij een bekende Nederlandse bank in Utrecht pizza’s gebakken. Sint en de Pieten hadden een schort voor, koksmuts op en ze bakten er op los. Het was dolle pret voor kids en hun ouders.

De ideale tijdsindeling voor een sinterklaasfeest op je bedrijf:

00.00 – 00.30 Inloop / start activiteiten
00.30 – 01.00 Start voorprogramma sinterklaasshow
01.00 – 01.30 Sint & Pieten in de sinterklaasshow
01.30 – 01.55 Meet & greet / cadeaus uitdelen met Sint
01.55 – 02.00 Uitzwaaien Sint & Pieten
02.00 – 02.30 Uitloop & Afronding

Een echte Sinterklaas op bezoek
Op een sinterklaasfeest hoort natuurlijk een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Wat je wil voorkomen is dat je een ongeloofwaardige, onverstaanbare of zelfs dronken Sinterklaas op de stoep hebt staan. Een low budget Sint brengt vervelende risico’s met zich mee, waardoor je het risico loopt om de plank volledig mis te slaan op jouw sinterklaasfeest. Zonde van alle energie die je er in hebt zitten. Als de Sint leuk was, hebben je gasten een top feest gehad. Kies daarom voor een professionele Sinterklaas acteur die aangesloten is bij een gecertificeerde organisatie. Bekijk hier onze mogelijkheden.
Sinterklaasshow inhuren (inclusief Sinterklaas)
Een sinterklaasshow is een ideale oplossing voor de invulling van jouw sinterklaasfeest. Dit complete programma bestaat uit 30 minuten voorprogramma en 45/60 minuten sinterklaasbezoek. Je bent simpelweg in een keer klaar. Je boekt een enthousiaste act/presentator die na een interactief voorprogramma Sint & zijn Pieten ontvangt. Deze act/presentator blijft gedurende het bezoek van Sint de host van het feest. 

Met de Sint & Friends Live show boek je een presentator inclusief Sint & Pieten, decor en geluid tot 150 personen. De show is vlot, heeft humor en zit vol interactie, muziek en dans. Plug-and-play! Met ieder jaar een vernieuwende verhaallijn is de Sint & Friends Live show jaar na jaar een succes. Met dit jaar ‘Een verrassingsfeest voor Sinterklaas’. Bekijk hier ons show aanbod. 

Extra (kinder)activiteiten
Je kunt het bezoek van Sinterklaas op je bedrijf uitbreiden door er gezellige of indrukwekkende activiteiten om heen te plannen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Sinterklaas VR Experience of een creatieve workshop als taai-taai poppen versieren of pietenmutsen maken. Maar ook een pietenband of zelfs het paard van Sinterklaas zijn mogelijk. Sommige zaken kan je zelf intern regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om alles in te huren. Wij hebben alles in huis om jouw sinterklaasfeest onvergetelijk te maken. Je kunt het niet op onze website vinden, maar neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Bekijk ook andere cases

Cases
maart 13, 2023

Template Case

Theatershows Centraal Beheer Twee heerlijke theatershows in Theater Orpheus in Apeldoorn organiseerden wij afgelopen jaar in opdracht van Centraal Beheer. Honderden kinderen en hun ouders waren getuige van een spetterende…

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 - 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 - 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials