Alle aanbod

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

Wat is jullie werkgebied?

Boek de Sint verzorgt optredens in heel Nederland. Je komt onze teams met name tegen in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Eindhoven.

Hebben jullie ook roetveegpieten?

Ja. Vanaf seizoen 2020 zijn onze Pieten standaard roetveegpieten. Wil je dat ze een andere kleur dragen? Dat kan. Geef dit ruim van te voren (voor 1 november) aan bij de boeking.

Krijg ik de Sint van de foto?

Ja. Op de foto’s zie je verschillende Sinterklazen die allemaal exclusief werkzaam zijn bij Boek de Sint. In totaal werken wij met 15 Sinterklaas acteurs. Heb je een voorkeur voor een Sint? Geef het aan! Het verschil zit ‘m slechts in de stem en de vorm van het gezicht, want iedere Sint draagt hetzelfde kostuum, heeft een prachtige baard en beschikt over de nodige acteerkwaliteiten.

Nemen jullie strooigoed mee?

Ja. Sint en zijn Pieten nemen bij ieder optreden standaard 5 kilogram strooigoed mee. Als het nodig is om meer strooigoed uit te delen, vragen wij je extra strooigoed klaar te zetten op locatie.

Komen jullie ook op huisbezoek?

Nee, helaas komen wij niet bij particulieren.

Kan ik een losse show inhuren zonder Sint & Pieten?

Ja. Dat is met name bij een sinterklaasintocht vaak het geval. Je ziet vaak dat intochten met hun eigen Sinterklaas werken. Graag stemmen wij de show van tevoren af met jullie eigen Sint & Pieten.

Hoe werkt de betaling?

Na de boekingsbevestiging ontvang je een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Is dit niet conform de procedure van jouw organisatie? Wij denken graag met je mee om de betaling binnen de overeengekomen termijn te ontvangen.

Volg ons op Social Media!

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00