Skip to main content

300+ kijkers bij het online sinterklaasfeest van Tennet

Voor het landelijke sinterklaasfeest van Tennet in Arnhem produceren wij al drie jaar op rij een sinterklaaslivestream waarbij kinderen vanuit huis het sinterklaasfeest kunnen vieren. Voorafgaand aan het online festijn hebben alle medewerkers een video-uitnodiging ontvangen waarin zij worden uitgenodigd voor deze livestream. In deze video wordt de verhaallijn geïntroduceerd waarvan de plot in de sinterklaaslivestream naar voren komt.

Voor deze livestream met meer dan 300 kijkers organiseerden wij de complete technische en creatieve productie, waaronder:

  • ontwerp & technische productiestudio;
  • ontwikkeling van de verhaallijn aansluitend op de organisatie;
  • videoproductie van de uitnodiging en video-instarts tijdens de stream;
  • online platform voor inlog en registratie;
  • de complete technische productie;
  • de complete creatieve productie.

In 2020 werd de Sint vertolkt door Bram van der Vlugt. In 2021 werd de Goedheiligman vertolkt door TV Sinterklaas Hans Kesting. In 2022 werd de Sint in de video vertolkt door Jochem van Gelder.

Vanuit eigen huis beleefden de kids van alle werknemers van Tennet deze unieke livestream, die uitgezonden werd vanuit onze heuse Sinterklaas TV-studio. Met een super spannende verhaallijn, de leukste liedjes en natuurlijk voor alle kinderen een cadeautje creëerden we een super gezellige online sinterklaasshow! 

Deze online show duurde 45 minuten, waardoor het vlot en energiek bleef met een spannende verhaallijn. We spelen spelrondes waarmee de kinderen thuis mee kunnen doen en zolang onze eigen Hyperdepiet het allemaal onder controle heeft, komt het allemaal dik in orde met de surpriseparty voor Sinterklaas. Maar heeft Hyperdepiet het allemaal wel onder controle?

Online sinterklaasfeest

Complete livestream productie

Sint Hans Kesting

Bekijk onze projecten

CasesDigitaalJochem
april 11, 2023

Centraal Beheer videoserie met Jochem van Gelder

Videoserie met Jochem van Gelder - Centraal Beheer Al enkele jaren is Jochem van Gelder hét gezicht van interne en externe campagnes van Centraal Beheer. Na een complete videoserie voor…
CasesLiveband
april 11, 2023

De Sint & Friends Liveband bij de intocht in Bergschenhoek

De Sint & Friends Liveband bij de intocht in Bergschenhoek Sinds 2018 zorgt de Sint & Friends Liveband voor een muzikaal spektakel bij de sinterklaasintocht in Bergschenhoek. De ondernemersvereniging Bruisend…
CasesComplete eventsDJEventstyling
april 12, 2023

Allinq | connecting together met een grandioos sinterklaasfeest

Allinq | connecting together met een grandioos sinterklaasfeest Al jaren is Theater Harderwijk het decor van het Allinq Sinterklaasfeest. Tot corona. Tijdens de coronapandemie waren ze op zoek naar een…

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials