Skip to main content

Sinterklaasfeest Oracle – van A tot Z ontzorgd

Het sinterklaasfeest van de Oraclub wordt jaarlijks groots aangepakt. Twee jaar achtereen organiseerden wij dit sinterklaasfeest online, maar dit jaar konden de collega’s weer heerlijk samen met alle kinderen genieten van het sinterklaasfeest op het hoofdkantoor in Utrecht. 

Wij ontzorgden Oracle met de complete organisatie voor deze knalfuif, inclusief geweldige activiteiten, volledig op maat!. Met meer dan 400 kinderen werd het een grandioos feest bommetjevol toffe activiteiten, prachtige aankleding, een spetterende Sint & Friends sinterklaasshow en natuurlijk de echte Sinterklaas. Sinterklaas was helemaal in z’n nopjes om alle kinderen weer in 3D te kunnen zien. Natuurlijk kregen alle kinderen dan ook een perfect cadeautje geregeld door onze cadeautjesservice!

Sinterklaas was helemaal in z’n nopjes

Voorafgaand aan het sinterklaasfeest ontvingen alle kinderen en collega’s een video-uitnodiging. Want wat bleek nu? Er verdwenen plots allemaal veters uit schoenen bij collega’s en hun kinderen. Iedereen was ten einde raad. De Country Leader van Oracle riep alle kinderen op om dit vetermysterie samen op te komen lossen op het sinterklaasfeest. Komt allen!

Kinderen arriveerden op het sinterklaasfeest. Het atrium is compleet versierd en naast het podium zijn er diverse activiteiten, zoals schminken (link) en knutselen (link). De een arriveert in een pietenpak, de ander met een sinterklaaskostuum, maar bijna allemaal zonder veters in hun schoenen. Niemand weet waar ze gebleven zijn en als de show begint blijkt ook de presentator geen veters te hebben! 

Na een vlot en energiek programma vol spellen en dansjes arriveren Sinterklaas en zijn Pieten. Ook zij begrijpen niet waar alle veters gebleven zijn. Toch lijkt één Piet zich wel een beetje zorgen te maken. Hij tovert een prachtige tekeningenslinger tevoorschijn die hij als cadeau aan Sinterklaas geeft. ‘’Nee maar, dat is geen slinger van touw… Dat zijn allemaal aan elkaar geknoopte veters!’’. Slingerpiet wilde Sinterklaas verrassen met al die mooie kleurplaten van de kinderen, die hij ‘s nachts uit de schoentjes had gevist, maar geen touw was lang genoeg voor zoveel mooie tekeningen! Het probleem is gelukkig opgelost en  Slingerpiet belooft de kinderen dat hij alle veters weer gauw terug in de schoentjes zal stoppen.

Nu konden de cadeautjes met een gerust hart uitgepakt worden, werd er nog volop gezongen en na een totaalprogramma van 2 uur was het feest alweer voorbij. Dit prachtige event bestond uit twee shifts; een spannende ochtend en gezellige middag.

800 bezoekers

complete eventproductie

Hoofdkantoor Utrecht

Cadeautjes service

Bekijk onze projecten

CasesDJMeet
april 12, 2023

Ieder jaar een nieuwe show bij Linthorst Techniek. “Wat een top show!”

Ieder jaar een nieuwe show bij Linthorst Techniek. “Wat een top show!” Grote bedrijven of kleine groepen, we maken er altijd een gezellig sinterklaasfeest van! Zo ook in deze kleine…
CasesEventstylingFotoboothKnutselenTroon
april 12, 2023

Van online naar live bij Samsung

Van online naar live bij Samsung Na twee jaren van online vieren, werd in 2022 de bedrijfskantine van Samsung compleet op zijn kop gezet voor eindelijk weer een fysiek feest.…
CasesDJ
april 12, 2023

Het Fletcher Sinterklaasarrangement

Fletcher Hotels - 12 hotels, 2 dagen en 16 shows. Kunnen wij! Fletcher Hotels biedt al drie jaar op rij een sinterklaasarrangement aan voor haar gasten. Het gaat in totaal…

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials