Skip to main content

Fletcher Hotels – 12 hotels, 2 dagen en 16 shows. Kunnen wij!

Fletcher Hotels biedt al drie jaar op rij een sinterklaasarrangement aan voor haar gasten. Het gaat in totaal om zestien verschillende hotels en dus gelijktijdige events. Zij waren op zoek naar een ervaren partij die hen in dit totaalpakket kon ontzorgen en laat dat nu precies zijn wie wij zijn en wat wij doen!

Daarbij is het belangrijk dat iedere gast – in welk hotel dan ook – dezelfde ervaring krijgt: een vergelijkbare kwaliteit Sint & Pieten en dezelfde sinterklaasshow.

Boekdesint.nl levert sinds 2021 op iedere locatie professionele Sint en Pieten en de enige echte, energieke Sint & Friends sinterklaasshow. Via de nieuwsbrief van Fletcher Hotels werden gasten op de hoogte gebracht: ‘We gaan een verrassingsfeest voor Sinterklaas organiseren! Kom je ook?’

Daar hadden veel mensen zin in, want wat is er leuker dan de rollen eens een keertje om te draaien? Sinterklaas verrassen! Ieder hotel had een prachtige ruimte geregeld waar de Sint & Friends sinterklaasshow klaarstond. Na de incheck startte de show. Iedereen zat er helemaal klaar voor en het grote verrassingsmoment werd vast geoefend, maar potverdikkie er blijkt iets mis gegaan te zijn! Hyperdepiet is het verrassingscadeau voor Sinterklaas vergeten mee te nemen, het staat nog op het aanrecht in het grote pietenhuis! De kinderen bedenken samen een oplossing: we maken een dans voor Sinterklaas en doen die dan samen cadeau. Plots wordt er op de deur geklopt. Het licht gaat uit, de kinderen en ouders verstoppen zich en Sinterklaas komt geblindoekt de zaal binnen. Dan tellen we samen af: drie, twee, een… SURPRISE! Er wordt gedanst, gezongen en we spelen leuke dynamische spellen. Na de show stond een heerlijk diner te wachten en mochten alle kinderen met Sinterklaas en de Pieten op de foto.

Daarbij is gekeken naar de wensen van de gast en onze opdrachtgever om ervoor te zorgen dat het entertainmentprogramma naadloos aansluit bij de overige activiteiten binnen het sinterklaasarrangement, zoals de incheck, het diner en bedtijd voor de kleinere gasten.  

Afhankelijk van de grootte van de hotels hebben we aanvullende techniek geleverd, passend bij het aantal gasten en bezoekers. In 2021 startte deze samenwerking als een pilot en in 2022 werd voor een landelijke aanpak gekozen met onder andere een samenwerking met supermarktketen Albert Heijn. Ook in 2023 wordt deze samenwerking voortgezet met een uitbreiding in het aantal hotels en met een volledig op maat gemaakte sinterklaasshow ontwikkeld voor onze opdrachtgever.

Met een grote poule Sint & Friends presentatoren en Sint & Pieten kunnen we meerdere shows tegelijkertijd aan. Dat is handig voor bedrijven met meerdere locaties en waarbij een continue kwaliteit geleverd dient te worden.

12 hotels

Sint & Friends sinterklaasshow

Landelijke actie

Bekijk onze projecten

CasesDigitaalJochem
mei 11, 2023

TV Sinterklaascommercial van Lidl

Sinterklaascommercial van Lidl met Jochem van Gelder Jochem van Gelder en Sinterklaas hebben een klik. Na het verschijnen van Jochem's met goud bekroonde Sinterklaas CD's is Jochem ook te boeken als…
CasesDJMeet
april 12, 2023

Ieder jaar een nieuwe show bij Linthorst Techniek. “Wat een top show!”

Ieder jaar een nieuwe show bij Linthorst Techniek. “Wat een top show!” Grote bedrijven of kleine groepen, we maken er altijd een gezellig sinterklaasfeest van! Zo ook in deze kleine…
CasesLiveband
april 11, 2023

De Sint & Friends Liveband bij de intocht in Bergschenhoek

De Sint & Friends Liveband bij de intocht in Bergschenhoek Sinds 2018 zorgt de Sint & Friends Liveband voor een muzikaal spektakel bij de sinterklaasintocht in Bergschenhoek. De ondernemersvereniging Bruisend…

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials