Skip to main content

Alle aanbod

Reviews

Een succesvol sinterklaasfeest. Daar gaan we voor.

Op deze pagina lees je reviews van onze opdrachtgevers. Ons team zet zich maximaal in om jouw sinterklaasfeest tot een succes te maken. Wij denken graag met je mee. Ben je benieuwd? Bel ons via 085 – 06 07 555 en je krijgt direct Sinterklaas aan de telefoon.

Offerte aanvragen

A. van der Plas – Make A Wish Nederland 2022
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen zondag. Alles wat tot in de puntjes geregeld en onze wenser heeft de dag van zijn leven gehad. Er is gedanst, gezongen en cadeautjes uitgepakt. Het was fantastisch!

S. Leopold – Traxion, Waardenburg 2021
Boek de Sint maakt er feest van! Er wordt met je mee gedacht en geholpen waar nodig. De meest eerlijke beoordeling is die van de kinderen, en dat was een dikke 10!

R. Coulier – Kadaster, Apeldoorn 2021
Dit jaar hebben wij de livestream geboekt. Een geweldige show, echt een aanrader!

I. Koukam – Damen Shipyards, Gorinchem 2021
Professionele mensen die met je meedenken om een super evenement neer te zetten.

F. Bijnen – Kolibrie, Tilburg 2021
Voor ons Sinterklaas feest op kantoor hebben wij Sint & Friends uitgenodigd. Ondanks alle maatregelen kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd evenement. We hebben heel erg veel leuke reacties ontvangen. De presentator, Sint & Pieten hebben ervoor gezorgd dat het een groot feest was. Meegaand, vrolijk en echte sfeermakers. Dat is precies wat je nodig hebt. Sint & Friends is echt een aanrader en wij ontvangen ze graag weer volgend jaar! Kortom ik zou zeggen: BOEK DE SINT!

V. den Hartog – Homij, Nieuwegein 2021
Dit jaar hebben wij voor het eerst de Sint & Friends Liveshow geboekt voor ons bedrijf en dit hadden we veel eerder moeten doen! Echt een aanrader! De kinderen hebben genoten. Wij hadden Nienke als presentator en ze deed het super leuk en goed.

N. van Doorn – Wortell, Lijnden 2021
Professioneel, flexibel, meedenkend en van hoge kwaliteit! De Sint & Friends Liveshow paste prima in onze walk-thru. Een groot succes!

C. Kleij – Sligro, Veghel 2021
Ondanks corona en de daarbij geldende maatregelen, was het een super drive-through en een prachtig feestje. Alle kinderen waren dolblij en enthousiast. Ook de reacties over de Sint waren lovend. ‘Prachtige Sint’, ‘Net echt’, ‘Mooie baard’ etc etc.

R. Lourens – Alfa Accountants, Tiel 2020
Boekdesint.nl is echt een aanrader! Vanwege corona dit jaar geen fysiek maar een digitaal feestje. De kids vonden het fantastisch!

E. van Popta – Tauw 2020
Het digitale Sinterklaasfeest was boven verwachting! Elk kind werd persoonlijk toegesproken met de informatie die we hadden aangeleverd en de Sint en Piet speelden goed in op wat er werd gezegd. Het was een gezellige sfeer door de setting, liedjes en interactieve spelletjes. Een leuk alternatief voor het Sinterklaasbezoek op kantoor wat door corona niet mogelijk was.

F. Boomsma – Capgemini 2020
Uitstekend geholpen, goed contact. Filmpje is professioneel, mooi geworden met prima acteerspel van een Engels sprekende Sint.

P. Camps – Eshgro Electro 2020
De conference call met Sinterklaas was een leuk alternatief voor deze tijd

C. Salman – Sodastream 2020
Wow!! What a party! It was the highlight of the year. Thank you so much!

M. Schipper – Grandvision Benelux 2020
Dit jaar kozen wij voor de livestream. Wat een geweldig Sinterklaasfeest. Bedankt Bas & team!

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials