Skip to main content

Alle aanbod

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wat kost een sinterklaasbezoek? Deze en andere veelgestelde vragen vind je op deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik op de groene Whats-app button, stuur een mail naar info@boekdesint.nl of bel naar 085 – 06 07 55. Wij helpen je graag.

Sinterklaas bestellen? Bekijk ons aanbod!

Organiseren jullie ook andere evenementen?

Absoluut. Boekdesint.nl is een label van Inpetto Events. Inpetto Events bedenkt, organiseert en realiseert bedrijfsevenementen waar je blij van wordt. Van het sinterklaas-, kerst- of personeelsfeest tot een zomerfestival voor klanten en relaties. Neem bij interesse zeker contact met ons op en dan vertellen we je er graag meer over.

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Wij zijn een landelijk opererende organisatie.

Regelt Boekdesint.nl ook de cadeautjes?

Dat is absoluut mogelijk. Wij hebben een exclusieve samenwerking met een ervaren partij die de organisatie en logistieke operatie uit handen neemt. Via een online dashboard kiezen de collega’s een cadeautje o.b.v. het afgesproken budget. Onze partner pakt het in, voorziet het van naamlabel en stuurt de cadeautjes naar de feestlocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost een sinterklaasfeest op ons bedrijf?

Dat is volledig afhankelijk van het aantal gasten en jouw wensen. Voor bijna ieder budget is een passende invulling beschikbaar. Een bezoek van Sinterklaas en twee Pieten is mogelijk vanaf € 695,- en een complete sinterklaasshow is beschikbaar vanaf € 1.395,-. Op de aanbodpagina vermelden wij onze prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het met de betaling?

Veel verhuurbedrijven van Sint en Pieten zijn niet ingeschreven bij de KvK, waardoor het nog altijd voorkomt dat organisatoren creatief moeten gaan boekhouden. Dat is bij Boekdesint.nl niet het geval. Boekdesint.nl is ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Bij iedere aanvraag ontvang je van ons een transparante offerte. Na akkoord op de offerte ontvang je van ons de factuur.

Brengt jullie organisatie ook bezoeken aan scholen en zorginstellingen?

Onze diensten zijn beschikbaar voor scholen en zorginstellingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

Is een bezoek aan huis mogelijk?

Indien je onze service thuis wilt inzetten is dit tegen aangepaste tarieven soms mogelijk. Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons op de socials

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00