Skip to main content

Alle aanbod

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen op een rijtje

Wat kost een sinterklaasbezoek? Deze en andere veelgestelde vragen vind je op deze pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik op de groene Whats-app button, stuur een mail naar info@boekdesint.nl of bel naar 085 – 06 07 55. Wij helpen je graag.

Sinterklaas bestellen? Bekijk ons aanbod!

Wat kost een bezoek van Sinterklaas?

Het tarief voor het inhuren van Sinterklaas met Pieten is afhankelijk van de lengte van het bezoek, de invulling en het aantal acteurs. Om te weten wat een sinterklaasbezoek kost, sturen we je graag door naar deze pagina. Ben je benieuwd naar de tarieven van ons overige aanbod? Klik dan op deze link.

Ik wil graag Roetveegpieten op bezoek. Kan dat?

Natuurlijk is het mogelijk om Roetveegpieten in te huren. Vanaf seizoen 2020 zijn onze Pieten standaard Roetveegpieten. De traditionele Zwarte Piet is bij ons uitgesloten en vinden wij niet meer passen in onze samenleving. Heb je liever een andere kleur op het gezicht van Piet? Dat is mogelijk, mits dit ruim van te voren bij ons bekend is.

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Een bezoek van Sinterklaas is o.a. mogelijk in de regio Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Tiel en Eindhoven. Wij beperken ons niet tot deze regio’s. Boekdesint.nl is een landelijk opererende organisatie. 

Komt Sinterklaas ook bij de mensen thuis?

Een bezoek aan huis is mogelijk, maar wij bieden dit niet standaard aan. Voor een bezoek van Sinterklaas bij je thuis raden wij aan om contact met ons op te nemen.

Kan ik jullie Sinterklaas boeken voor een bezoek op school?

Op 4 en 5 december 2023 verzorgt Boekdesint.nl ook sinterklaasoptredens bij scholen. Hiervoor rekenen wij een speciaal tarief per dagdeel. Wilt u een bezoek op school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt het met de betaling van de factuur?

Wanneer de boeking van Sinterklaas is bevestigd, ontvang je een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Is dit niet conform de procedure van jouw organisatie? Wij denken graag met je mee om de betaling binnen de overeengekomen termijn te ontvangen.

Volg ons op de socials

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00