Skip to main content

Sinterklaas in Zuid-Holland

Sinterklaas in Zuid-Holland

Sinterklaas in Zuid-Holland

Een Sinterklaas huren in de provincie Gelderland is bij Boekdesint.nl professioneel en goed geregeld. Sinds 2011 beheren wij de agenda van de echte Sinterklaas en organiseren wij sinterklaasevenementen door heel Zuid-Holland. Wij verhuren prachtige Sinterklazen & Pieten, maar we regelen steeds vaker ook complete sinterklaasfeesten bij bedrijven, in theaters, voor winkelcentra & mediaproducties. 

Sinterklaasverhuur in Zuid-Holland

”Wat doen jullie als Sinterklaas weer in Spanje zit?” Deze vraag krijgen wij vaak van opdrachtgevers. Onze sinterklaasorganisatie heeft de basis gelegd voor het media- & evenementenbureau Inpetto Events. De passie voor Sinterklaas is uitgegroeid tot een passie voor het organiseren van evenementen waar mensen blij van worden. Inpetto Events realiseert events en mediaproducties voor bedrijven en organisaties.

Een klein- of grootschalig sinterklaasfeest in Zuid-Holland

We komen zowel op kleinschalige sinterklaasfeesten tot 20 kinderen als grote sinterklaasfeesten met meer dan 400 kinderen en collega’s. Met 25 professionele sinterklaasteams door heel Nederland kunnen wij zowel grote als kleinere opdrachtgevers voorzien van de echte Sinterklaas en een onvergetelijk sinterklaasfeest. Een professioneel sinterklaasteam met Sinterklaas en twee Roetveegpieten boek je al vanaf € 695,00 ex. btw voor een bezoek van 45 minuten.

We gaan de hele provincie Zuid-Holland door: altijd een top Sinterklaas!

Wij garanderen altijd de echte Sinterklaas op jouw sinterklaasfeest. Dat merk je niet alleen aan zijn spraak en zijn leuke karakter, maar je ziet het ook aan zijn staf, het prachtige kostuum en zijn prachtig onderhouden baard. Naast ons reguliere aanbod prachtige sinterklaasteams, werken wij exclusief samen met Sinterklaas Jochem van Gelder, Sinterklaas Hans Kesting en Sinterklaas Erik van Muiswinkel.

Sinterklaas in Zuid-Holland huren? Neem contact op.

Wil jij een professionele Sinterklaas huren bij jouw organisatie? Of zoek je een partij die jou op meerdere vlakken kan ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we denken graag met je mee om van jouw sinterklaasfeest een groot succes te maken.

Staak je wildgeraas!

  • Alles voor een súper leuk sinterklaasfeest
  • Ervaren & betrouwbaar: SVVS keurmerk
  • Gemiddelde klantbeoordeling: 9,2
  • Werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland
Offerte aanvragen

Of bel direct 085 – 06 07 555

Ons aanbod

Je merkt direct dat je te maken hebt met een ervaren club van enthousiaste professionals. Ze weten waar ze het over hebben en denken ook volop mee met jouw uitdagingen. De ingehuurde Sint en Pieten zijn ook echt een aanrader; wat een energie spat er vanaf!

M. MillecamDicoon (2023)

Dit is alweer het 4e jaar dat wij met Boek de Sint samenwerken. En elk jaar is opnieuw een groot feest voor jong en oud.

R. van der WalSSHXL (2023)

Uitstekend geholpen, goed contact. Filmpje is professioneel en mooi geworden met prima acteerspel van een Engels sprekende Sint.

F. BoomsmaCapgemini (2022)

Alles werd uit handen genomen voor een geweldig sinterklaasfeest.

N. van DoornWortell (2022)

De show van Sint & Friends was de perfecte voorbereiding op het bezoek van de Sint. Top Sint & Pieten!

E. van BreeDassault Systèmes (2022)

Wow! What a party! The highlight of the year! Our kids enjoyed very much and so the parents!!!

C. SalmanSodastream (2022)

We hebben nog nooit zo’n goede Sint gehad. Hij heeft interesse in ieder kind en besteed hier veel aandacht aan. Het team is enthousiast, behulpzaam en vriendelijk.

M. MuddeEDM (2022)

Zeer goed gekleed en prima Sint & Pieten.

P. MarcusVattenfall (2022)

Nog nooit zo'n mooie Sinterklaas en goed verklede Pieten gehad, super!!!

J. van TongerenDaikin (2022)

Het was weer een geslaagde middag. We hebben veel positieve reacties gekregen op de sinterklaasshow!

L. DriesSamsung Electronics (2022)

Houders van SVVS keurmerk 

Werkzaam in heel Nederland

Hoge kwaliteit acteurs & shows

Gemiddeld klantcijfer: een 9,2

Altijd een gratis online alternatief

Offerte aanvragen

Ben je nog zoekend of al razend enthousiast? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Klik op de button, vul in wat je weet en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

WhatsApp: 085 – 06 07 555

Gemiddelde reactietijd: 0 – 30 minuten

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials