Skip to main content

Sint & Friends nu ook een hit in het noorden dankzij samenwerking Sint Nicolaas Centrale

Boekdesint.nl en Sint Nicolaas Centrale Friesland, Groningen en Drenthe slaan de handen ineen om van Sint & Friends een landelijk succes te maken. Door deze mooie samenwerking ontstaat een win-win situatie en een landelijke dekking voor Sint & Friends.

Sinds de oprichting van Sint & Friends in 2018 touren de sinterklaasshows door heel Nederland. Van de 125 shows die Sint & Friends in drie weken tijd uitvoert, vinden tot op heden slechts enkele plaats in het noorden van het land. Dit jaar verandert dat aangezien Bas van den Brink, eigenaar van boekdesint.nl en oprichter van Sint & Friends, een samenwerking aangaat met Jilt Nicolai en Pieter van der Wijk van Sint Nicolaas Centrale Friesland, Groningen en Drenthe (SNCF).

Sint & Friends is de meest geboekte sinterklaasartiest van Nederland. Wat in 2018 ontstond als een positieve en inclusieve sinterklaasbeweging, groeide uit tot een complete sinterklaasentertainmentformule met een liedjesalbum, videoclips, eigen gadgets en jaarlijks een interactieve sinterklaasshow met een indrukwekkende tour langs sinterklaasfeesten door heel Nederland. 

“Sint & Friends is positief, vrolijk en de shows zijn een eenvoudige totaaloplossing voor organisatoren van sinterklaasfeesten. Top presentatoren en goede acteurs met de beste looks kleuren de interactieve shows in vol spel en muziek. Die samenwerking maakt het zo’n succes’’ aldus Bas van den Brink.

Het succes van de shows viel Jilt Nicolai en Pieter van Wijk van SNCF ook op. De Sint & Friends single “Voor de Sint” schalt jaarlijks over de Dokkumse kade tijdens de door hen georganiseerde sinterklaasintocht. “Wij zijn als Sint Nicolaas Centrale trots op deze samenwerking. Voor de vele Sinterklaas bedrijfsfeesten die we jaarlijks in het noorden organiseren is dit écht een aanvulling voor onze klanten. We werkten al langer samen met boekdesint.nl op andere vlakken, maar deze stap voelt alsof we samen Nederland gaan veroveren. En daar krijgen wij veel energie van!” aldus een enthousiaste Jilt en Pieter.

Bedrijven en organisaties uit Friesland, Groningen en Drenthe kunnen nu voor een Sint & Friends show terecht bij de Sint Nicolaas Centrale. De overige provincies blijft boekdesint.nl bedienen in samenwerking met Jan Vis Entertainment.

Bekijk onze projecten

CasesComplete eventsDJEventstyling
april 12, 2023

Allinq | connecting together met een grandioos sinterklaasfeest

Allinq | connecting together met een grandioos sinterklaasfeest Al jaren is Theater Harderwijk het decor van het Allinq Sinterklaasfeest. Tot corona. Tijdens de coronapandemie waren ze op zoek naar een…
CasesDigitaalJochem
april 11, 2023

Centraal Beheer videoserie met Jochem van Gelder

Videoserie met Jochem van Gelder - Centraal Beheer Al enkele jaren is Jochem van Gelder hét gezicht van interne en externe campagnes van Centraal Beheer. Na een complete videoserie voor…
CasesEventstylingFotoboothKnutselenTroon
april 12, 2023

Van online naar live bij Samsung

Van online naar live bij Samsung Na twee jaren van online vieren, werd in 2022 de bedrijfskantine van Samsung compleet op zijn kop gezet voor eindelijk weer een fysiek feest.…

Neem contact met ons op

Mail: info@boekdesint.nl

Gemiddelde reactietijd: 1 -2 werkdagen

Telefoon: 085 – 06 07 555

Bereikbaar ma t/m vr: 09:00 – 17:00

Volg ons op de socials